Сб, 27.04.2024, 05:07

"ВЕСІЛЬНИЙ КОРТЕЖ ПОЗАШЛЯХОВИКІВ"

Архів записів
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту

Головна » 2011 » Вересень » 1 » ВЕСІЛЬНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПОЗАШЛЯХОВИКАМИ
20:18
ВЕСІЛЬНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПОЗАШЛЯХОВИКАМИ

СЕКРЕТИ ВЕСІЛЬНОГО КОРТЕЖУ

Жодне весілля не обходиться без красиво оформленого кортежу. До складу входить декілька автомобілів. Обов’язково першим має бути авто нареченої, за яким слідує автомобіль нареченого, а далі усі гості. У народі ще кажуть - «весільний потяг».

У день весілля все повинно бути ідеальним і машини також. Вони повинні бути чистими та оформленими в одному стилі. Для прикрас машин існує безліч різноманітних елементів декору: різнокольорові гірлянди, композиції з живих квітів, м’які іграшки або навіть ляльки, повітряні кульки, кольорові стрічки, фігурки молодят, метелики та персональні номерні знаки.

Ми ж  пропонуємо свій, українізований наряд весільного кортежу. Адже традиційний вишитий рушник поколіннями несе в собі інформацію про добро, достаток, здоров'я; грона калини - одвічний символ України, що уособлює красу, кохання, безсмертність роду; жовто-блакитні стрічки - символіка України.

 

 

Використання того чи іншого елементу залежить від стилю весілля. Водій заздалегідь повинен знати маршрут поїздки, для того аби уникнути заторів та швидше дістатися місця призначення.

 

Що стосується автомобілів, то вони можуть на ваш смак: від лімузина до ретро автомобілів, головне щоб авто були однакової марки та кольору. Крім цього, слід пам'ятати, що ретро автомобілі актуальні тільки для гарної сонячної погоди, так як в дощ, в спеку та в непогоду вони навряд чи зможуть забезпечити комфорт молодятам. Також вони практично не застосовуються для дальніх поїздок і про досавку таких автомобілів в інше місто не може бути й мови.
Для того, щоб провести фотосесію на дорозі, так би мовити "на ходу" та зазняти весільний кортеж в русі, молодят, які обіймаються на фоні пролітаючих пейзажів - водії повинні бути досвідчені у такому роді дій, щоби не спричинити аварійної ситуації.
Зазвичай кортеж повинен організовувати наречений, хоча у наш час молода пара може обирати усе разом. З молодятами також мають їхати свідки. Після церемоній на усіх чекає святкова прогулянка та фотосесія. Не забудьте взяти з собою відео оператора та фотографа, для них ви маєте підготувати місце завчасно. 

Якщо молодята вінчалися, то варто у автомобіль взяти декілька бутербродів або шоколадку і з’їсти їх по дорозі, адже шампанське на голодний шлунок впливає не дуже добре.
Якщо ви ретельно продумаєте свій весільний маршрут, тоді ви зробите вашу весільну поїздку приємною та незабутньою.
По всіх запитаннях телефонуйте до 23:00 год. щоденно.
До Вашої уваги представлені автомобільні кортежі з позашляховиків провідних японських виробників ТОЙОТА та НІССАН, які зроблять Ваше свято унікальним. Професійні водії доставлять Вас з комфортом до будь-якого пункту.
 
Віднесемось з чуйністю та розумінням до кожного клієнта!


Також в кортеж можуть надаватися автомобілі TOYOTA RAV-4 сріблястого кольору (довга база 5 місць) та NISSAN PATROL чорного кольору (7 місць).
Кортеж з викладених на сайті автомобілів зробить Ваше свято яскравим та незабутнім. 
Замовлення приймаються за тел.
067-137-25-08
"Ми завжди до Ваших послуг"
 
Переглядів: 3015 | Додав: Mira | Рейтинг: 5.0/2